Even voorstellen: Ik ben Angelique, gek op fotograferen EN dieren. 
De liefde voor fotografie heb ik meegekregen van mijn vader, en al heel jong liep ook ik hele dagen met een camera rond!

Tot enige jaren geleden verdiende ik mijn geld in de financiële sector maar in mijn vrije tijd volgde ik steeds zo veel mogelijk fotografie-cursussen en workshops. Zoals gezegd ben ik dol op dieren. Een groot deel van mijn vrije tijd ben ik actief als instructrice op de hondenschool van de dierenbescherming.

Omdat je als mens het gelukkigst wordt van “doen-wat-je-leuk-vindt” heb ik een aantal jaar geleden besloten om van mijn hobby mijn werk te maken.
Om mijn kennis te verdiepen heb ik het vakdiploma fotografie behaald. Toen was het tijd om professioneel aan de slag te gaan en inmiddels heb ik mijn eigen bedrijf met 1001 mogelijkheden voor fotografie van mens EN dier! Mijn kennis van en ervaring met dieren maakt het fotograferen er van een stuk prettiger voor jou en jouw dier.

Ik ben altijd bezig om nieuwe dingen uit te denken, leuke ideeën op te doen en laat mij graag inspireren door leuke blogs en tutorials.
Neem eens een kijkje in de “portfolio” en bij de “mogelijkheden”. Als er iets niet duidelijk is, bel of mail gerust!

Graag tot ziens bij Studio Angelique.