Portretfotografie
Bij Studio Angelique kan je terecht voor portret fotografie van jezelf, maar ook van kleine groepen tot 4 personen. Een foto met je lieve huisdier(en) behoort ook tot de mogelijkheden. De afspraak voor een fotosessie maken we ruim van te voren, zodat er tijd is om telefonisch, per mail of in een persoonlijk gesprek jouw wensen door te nemen. Met mijn mobiele studio kan ik alles kanten op met diverse verlichting, achtergronden en accessoires, zo wordt het eindresultaat extra persoonlijk. Natuurlijk kan je zelf ook je favoriete kleding, sport attributen, hoeden, zonnebrillen en dergelijke meenemen! Natuurlijk kan er ook afgesproken worden op een mooie buitenlocatie!

Hondenfotografie
Een afspraak voor een dierenshoot maken we ruim van te voren zodat er tijd is om telefonisch, per mail, of in een persoonlijk gesprek jouw wensen door te nemen. Ook hier zijn eigen wensen geen “must”, Studio Angelique kan je uitgebreid adviseren als je nog niet precies weet wat je wilt.

Door vrijwilligerswerk als instructeur op een hondenschool is hondengedrag mij niet vreemd. Een andere omgeving is al spannend genoeg voor een dier,
laat staan met een camera erbij. (een groot “oog”..)

Ik zorg er altijd voor dat de dieren eerst op hun gemak zijn en pas daarna gaan we aan de slag. “Omkopen” met brokjes mag! Lukt het niet? Is het dier het snel zat? Dan gaan we een andere keer voor de herkansing, het blijven dieren…

Bedrijfsfotografie
Een goede fotoreportage van uw bedrijf is onmisbaar op uw website en/of promotiemateriaal. De ontwikkeling van uw product maar ook dienstverlenende en verzorgende activiteiten kunnen pakkend in beeld worden gebracht en vertellen als het ware hun eigen verhaal. Of wilt u juist alleen uw bedrijfspand en de ruimtes benadrukken zoals een galerie of showroom?

Met goede en ontspannen portretfoto’s (heel belangrijk) geeft u op uw eigen website, social media, persberichten en dergelijke een gezicht aan uw bedrijf. Iedereen vindt het toch immers prettig om een beeld te hebben van de persoon waarmee hij of zij zaken doet?

Portretfoto’s kunnen op locatie worden genomen met een stukje van de werkomgeving in beeld. Als u er voor kiest om eenheid in de portretfoto’s van alle medewerkers te verkrijgen, kan ik mijn mobiele studio meenemen en die bij uw bedrijf opbouwen.

Meer weten? Bel of mail gerust, graag tot snel!